Har ni en kriskommunikationsplan?

Krismedvetandet ser ut att öka i Sverige. Allt fler företag och organisationer, som vi talar med, har en krisplan. De vet hur de ska agera i en kris. Men, när vi frågar om de vet hur de ska kommunicera i en kris blir det ofta tyst. Efter några sekunders betänketid svarar många att de ”tror att det finns någon slags plan för kommunikation, det borde finnas…”. Är du osäker på om ni har en kriskommunikationsplan, kolla! Om den finns, kolla att den är uppdaterad och tillgänglig för dem som ska använda den. Säkerställ också att viktiga nyckelpersoner i praktiken kan använda planen och att kommunikationsprocesser och kanaler fungerar som det är tänkt. Öva!

Vill ni ha hjälp att testa, ta fram och/eller införa en kriskommunikationsplan, som fungerar just för er och er verksamhet, kontakta Sverredal & Langen!блесткимассовая лидогенерацияпраймерhow to bypass activation lock ipadkazanrussian places

Maria: ”Strålande kursledare med stort hjärta”

Maria Langen är en strålande föreläsare och kurshållare, det finns ett stort hjärta i henne och inget man säger är fel. Hon bjuder på sig själv och är väldigt intressant att lyssna på, man får många skratt.  Något som jag tycker var mycket bra var att hon gjorde övningarna själv, vilket gjorde att det blev mycket lättare att förstå hur man skulle göra samt att det kändes lättare att öppna sig själv. Jag kan varmt rekommendera andra att delta på denna kurs!
Maria K, deltagare i kris-/sorgbearbetningskurs på Svenska Institutet för Kriskommunikation