Planera och skapa utrymme för improvisation

En effektiv kriskommunikation bygger på att man har definierat sina mål- och intressentgrupper på förhand – både interna och externa. Man vet vilken typ av information de behöver, vilka kanaler som ska användas för vad, vem och när. Även ansvaret för att formulera och distribuera budskap bör vara tydligt och alla som arbetar i en kris behöver veta vem som gör vad. Ett effektivt kommunikationssystem ger också utrymme för improvisation. Och det är viktigt. Det går inte att planera bort en kris, men det går att förbereda sig så att man kan hantera den om eller när den uppstår.купить гель для укрепления ногтейлобановский александр женаклиника пантелеймонакак продвижения бренда концепцияsunnictrain road

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.