Julestrid i julefrid

December är en händelserik månad. Ordet ”kris” cirkulerar friskt i både folkmun och media. I praktiken kan krisordet innebära allt från att någon har det jobbigt eller är allvarligt sjuk till att löpsedlarna ropar skandal eller hot om terrorattack. En del människor stressar, andra oroar sig eller svär över det som varit. Många glömmer att leva i nuet och att ta hand om sig. Allt för att hinna planera för det som komma ska – julen, ledigheter och firandet av det nya året. Vi på Krisinstitutet har just nu bara en uppmaning: Kom ihåg att stanna upp ibland, njut av tillvaron och se varandra. Och kom ihåg, genom att vi också bryr oss om oss själva får vi  energi och kraft att ge stöd till andra…
God Jul & Gott Nytt År! Sverre Sverredal och Maria Langen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.