Krisinstitutet engagerar sig i drogförebyggande arbete

Handlingen i Maria och Angelika Langens bok ”Snacka om kaos” utspelar sig i Haninge kommun. Det är en sann berättelse om en tidvis kaotisk tonårsperiod – sedd ur ett mor och dotterperspektiv.

Den 17 mars kl. 18.00 delar vi med oss av våra personliga upplevelser för att ge kraft till andra föräldrar som vill ta tag i problem som för stunden kan kännas oövervinnerliga.  Läs mer om boken på vår blogg Snacka om kaos – beställ den via din nätbokhandel eller direkt på Piknik förlag.

Föreläsningen är en del i kommunens arbete kring våld-, brott och drogprevention. Socialförvaltningen står som arrangör. Övriga medverkande är bland andra Svenska kyrkan, Polisen, Studieförbund, Rädda Barnen och Kvinnojouren. Läs mer i programmet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.