NEJ, DU DÖR INTE! DU ÖVERLEVER!

Caisa Friberg, journalist, författare och coach berättar om hur hennes bok ”Sluten avdelning” – rapport ifrån ett mentalsjukhus” stoppades av politiska skäl. I dag långt senare använder hon sin egen yttre kris när hon arbetar med sina klienter. Vad lärde hon sig av bokstoppet som höll på att kosta henne hälsan? Hur använder hon sig av erfarenheten i sitt arbete som coach/krishanterare i dag?

Ja, det kommer våra deltagare i Krisinstitutets nätverk för (livs)krishanterare att få veta och samtala kring på höstens första träff i Stockholm, fredagen den 2 september, kl. 08.00-10.00. Vill du vara säker på att få plats, anmäl dig nu till krisinstitutet@svelan.se! Vi kan vara max 20 personer. Kostnad: 250 kr + moms (alternativt 1500 kr + moms för medlemsskap).

Ett nätverk blir två exklusiva…

Tack alla ni som bidragit med tankar och önskemål kring Krisinstitutets nätverk. Vi tror att ni har rätt, våra träffar blir ännu mer dynamiska och kompetensutvecklande om vi delar upp oss och fokuserar på några få, men viktiga teman. Och att vi möts något oftare än planerat. Vi provar det i höst!
Nätverket för (livs)krishanterare startar fredagen den 2 september, kl. 08.00-10.00
Nätverket för krisledare och kommunikatörer startar fredagen den 30 september, kl. 15.00-17.00.
Mer information följer inom kort.