Krishanterare! Lär av Hanna som vann kampen mot anorexin

Hur är livet med anorexi? Den 7 oktober klockan 08.00 kommer beteendevetaren Hanna Ö Kihlander till oss på Krisinstitutet för att hålla en föreläsning om ätstörningar och självkänsla. Hon berättar om sin mångåriga kamp med träning, yrsel, tjockkänslor och ångest. Men det är också en berättelse om att långsamt ta sig tillbaka till livet. Om vänskap, kärlek, mod och musikens stora kraft.

Hanna Ö Kihlander har gett ut boken ”Varje dag har vi en liten tävling” som handlar om hennes kamp mot anorexin. Idag är hon frisk och arbetar som pressansvarig i Riksföreningen Anorexi/Bulimi-Kontakt. Hon gör också radioprogrammet Ström i Sveriges Radio P2. Sedan tre år tillbaka reser hon även Sverige runt för att föreläsa om ätstörningar, krossa myter i ämnet och inge hopp. Sist, men inte minst, ger Hanna råd och tips på sin blogg – läs den gärna!  

Anmäl dig nu till krisinstitutet@svelan.se! Max 20 personer. Medlemmar har förtur. Därefter är det ”först till kvarn” som gäller. Kostnad: 250 kr + moms (alternativt 1500 kr + moms för medlemsskap).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.