Kriskommunikation: 5 saker du tror att du gör men inte gör

Det är lätt att bli hemmablind. Teorin bakom kriskommunikation är egentligen ganska enkel men vi luras som ledare och kommunikatörer av vårt naturliga mänskliga beteende. Hos oss på Krisinstitutet, den 30 september kl 15.00-17.00, avslöjar Jeanette Fors-Andrée hur…

Jeanette Fors-Andrée har i sju år forskat vid Uppsala universitet kring förändringskommunikation och kriskommunikation. Nu utvecklar hon metoder och verktyg för kommunikatörer, ledare och styrelser. Hon föreläser, bloggar på jeanettefors.se och kommenterar dagsaktuella händelser. Du kan också följa hennes digitala livsflöde, Facebook-sida Bättre förändring och Twitter-konto

Vill du vara med på träffen på Södermalm i Stockholm, anmäl dig nu till krisinstitutet@svelan.se! Kostnad: 250 kr + moms. Max 20 personer. Medlemmar i vårt kriskommunikationsnätverk har förtur. Därefter är det ”först till kvarn” som gäller. Välkommen!

Krishanterare! Lär av Hanna som vann kampen mot anorexin

Hur är livet med anorexi? Den 7 oktober klockan 08.00 kommer beteendevetaren Hanna Ö Kihlander till oss på Krisinstitutet för att hålla en föreläsning om ätstörningar och självkänsla. Hon berättar om sin mångåriga kamp med träning, yrsel, tjockkänslor och ångest. Men det är också en berättelse om att långsamt ta sig tillbaka till livet. Om vänskap, kärlek, mod och musikens stora kraft.

Hanna Ö Kihlander har gett ut boken ”Varje dag har vi en liten tävling” som handlar om hennes kamp mot anorexin. Idag är hon frisk och arbetar som pressansvarig i Riksföreningen Anorexi/Bulimi-Kontakt. Hon gör också radioprogrammet Ström i Sveriges Radio P2. Sedan tre år tillbaka reser hon även Sverige runt för att föreläsa om ätstörningar, krossa myter i ämnet och inge hopp. Sist, men inte minst, ger Hanna råd och tips på sin blogg – läs den gärna!  

Anmäl dig nu till krisinstitutet@svelan.se! Max 20 personer. Medlemmar har förtur. Därefter är det ”först till kvarn” som gäller. Kostnad: 250 kr + moms (alternativt 1500 kr + moms för medlemsskap).