Krisinstitutets Maria Langen laddad för FRII

KRISKOMMUNIKATION, INNAN DET HÄNDER

Krisinstitutets Maria Langen är på plats som en av talarna imorgon då FRII (Frivilligas Insamlingsråd) anordnar årets Insamlingsforum för sina insamlingsorganisationer. I sin föreläsning kommer Maria bland annat att tala om förebyggande och förberedande krisarbete – vad deltagarna i praktiken kan göra NU för att deras organisationer effektivare ska kunna parera och kommunicera i kriser?

Deltagarna får inte bara kunskap och användbara tips utifrån boken Kriskommunikation – att leda i blåsväder (Sanoma Utbildning, 2012). De får även prova på en krisscenarioövning, vara med och diskutera och sammanfatta framgångsfaktorerna för insamlingsorganisationer. I diskussionerna utgår Maria från aktuella exempel och fall ur verkligheten. Det kommer även att finnas gott om tid för att kika in bakom kulisserna i Nordkorea, följa hjälpinsatser på Filippinerna och Gambia.

Förhoppningen är att deltagarna ska komma hem med idéer som såväl kan inspirera och utveckla den egna verksamheten som att nära engagemanget hos sina givare. Efter föreläsningen kommer presentationen att tillgängliggöras digitalt för hela Krisinstitutets nätverk.фланкнакачать лайки в вкграмблрреклама и продвижение сайтовkazan temple of all religionswhere is st basil’s cathedral