Diplomerad i kriskommunikation?

Allt fler utbildar sig i kriskommunikation. En del väljer att gå kurser med oss hos någon av våra samarbetspartners, andra anordnar kundspecifika seminarium med deltagare från den egna organisationen. För den som vill satsa lite extra anordnar vi löpande diplomeringskurser i Krisinstitutets regi. Under tre hela dagar varvas teori, praktik och tester.

Samtliga kurser bygger på innehållet i boken Kriskommunikation – Att leda i blåsväder där såväl strategi, teori, metodik, exempel, mallar och checklistor finns beskrivna. Lägg därtill någon form av scenarioövning eller krisspel – och ett strukturerat erfarenhetsutbyte mellan kursledare och deltagare – och du har kursbeskrivningen i din hand.

Målet är att utveckla kompetens och trygghet användbar vid utveckling och implementering av en effektiv krishantering, kommunikation och organisation som kan skydda viktiga värden, undvika eller lindra effekterna av en kris.

Denna kunskap är lika användbar i ett strategiskt kommunikationsarbete, ledarskapsutveckling och i projekt som syftar till att förbättra samarbeten. Med individer som trivs och samspelar för att nå verksamhetens mål kan organisationer bli effektivare, och samtidigt möta omgivningens förväntningar på ”bra” kommunikation.

Nästa tredagars diplomeringskurs planeras till hösten. Priset är 20 000 kronor (exkl. moms) inklusive diplomering.

För dig som redan har kriskommunikationskompetensen – men vill ha ett kvitto på den – finns nu chansen att gå rakt på diplomeringen. För det krävs att du har erfarenhet av kommunikationsarbete i en organisation. När du kommer till oss ska du också ha läst boken. Efter att du fått en inledande repetitionsgenomgång startar diplomeringen, med såväl muntliga som skriftliga moment. Räkna med en heldag för detta. Priset är 7000 kr (exkl. moms).

För dig som är intresserad av kursen men inte diplomeringen finns chansen att gå både en endags- och tvådagarskurs.

För frågor och intresseanmälningar, kontakta oss på info[at]krisinstitutet.seпокупка ссылокгингивитdantist.xyzdantist.xyztravel agency moscow russiaавиаперевозки из китая