Krisinstitutet utvecklas

För att kunna möta den ökade efterfrågan kring diplomutbildningar och fortsatt nätverkande med Krisinstitutet utvecklas vi vidare i föreningsform där fler kan engagera sig. Såväl våra diplomerade kriskommunikatörer som andra duktiga individer som har kunskap inom områdena krisberedskap, krishantering och kriskommunikation erbjuds medlemsskap.
Vill du vara med och verka för en ökad medvetenhet och kunskap inom området – och vidareutveckla din kompetens – skicka en intresseförfrågan till info[at]krisinstitutet.se.
Information om Krisinstitutet och vad som är på gång hittar du som vanligt via www.krisinstitutet.seкак в домашних условиях сделать маникюрконтекстная реклама яндексавиды кистей для макияжаалександр лобановский харьков классГамлет Тунянсамые популярные товары на алиэкспресс