Medlem i Föreningen Krisinstitutet?

Kanske är du en av dem som redan erbjudits medlemskap i Föreningen Krisinstitutet – som tidigare diplomerad och engagerad i Svenska Institutet för Kriskommunikation – eller så lockas du av möjligheten att kompetensutvecklas vidare tillsammans med andra som kan krisberedskap, krishantering och kriskommunikation. Då har du kommit rätt.

Som medlem i Föreningen Krisinstitutet bjuds du in till aktiviteter där vi tillsammans breddar vår kunskap, djupdyker i olika ämnen, reflekterar och diskuterar aktuella frågor ”experter emellan”. Virtuellt finns möjligheten till kunskapsdelning via ett nytt medlemsforum på LinkedIn och en vidareutvecklad version av krisinstitutet.se (webbplatsen kommer att utvecklas för att möta olika behov av information och spegla den verklighet och omvärld som föreningen verkar i idag).

För att bli medlem i föreningen behöver du skicka din intresseansökan till info@preview.krisinstitutet.se.egensajt.se. Medlemskapet kostar 200 kronor per år.

Fyll i följande uppgifter – styrelsen går igenom ansökningar i kronologisk ordning, och fattar beslut om nya medlemmar på nästkommande styrelsemöten:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter
  • Bakgrund – kunskaper och erfarenheter inom området
  • Framtida engagemang – med vad, hur och när du ser att du kan bidra till föreningens verksamhet

Välkommen med oss!

Mvh Maria Langen, ordförande i Föreningen Krisinstitutet, 070-536 31 05
Styrelsen Föreningen Krisinstitutet: Magnus Ek, Maria Frändegård, Sverre Sverredal och P-O Carlsson

Not. Den affärsmässiga delen med kurser och seminarium kommer i praktiken att genomföras av fler duktiga individer – i olika företag och organisationer – med föreningens godkännande och med rätt att genomföra Krisinstitutets utbildningar.