Medlemmar – nya aktiviteter på gång!

Som medlem  i föreningen Krisinstitutet bjuds du löpande in till aktiviteter, seminarium och träffar för kunskaps- och erfarenhetsutbyte inom området krishantering, kriskommunikation och beredskap. Årets första träff var ett lyckat frukostseminarium på temat krishantering, där Magnus Ek delade med sig av sina erfarenheter och tips på hur man kan jobba förebyggande och förberedande. Härnäst väntar en ”AW” för medlemmar i Stockholm, en dag om elförsörjning, föreläsningar och mingel. Vill du också bli medlem, kontakta info[at]krisinstitutet.se med intresseanmälan. Styrelsen går löpande igenom ansökningar och väljer in nya medlemmar på nästkommande styrelsemöte (nästa möte är den 28 mars). Ett medlemskap kostar 200 kronor per år. Vi är även öppna för förslag från dig som vill anordna en träff, ett studiebesök eller liknande som kan bidra till att utveckla kunskap inom området.воспаленные десна у ребенкалобановский депутатпродвижение в топ googleсделать подарок на день учителя своими рукамиsunnic.xyznyikas.xyz