Sommarens omfattande bränder – hade de kunnat förhindras?

Den frågan ställer sig Stockholms Länsförbund för Krisberedskap (SLFK) och bjuder in medlemsorganisationerna till en eftermiddag med föreläsning och mingel. Medlemmar i föreningen Krisinstitutet är naturligtvis också välkomna att delta.

Följ med oss och träffa Patrik Åhnberg, biträdande räddningsledare vid bränderna i Ljusdals kommun. Patrik berättar om arbetet med att släcka de omfattande bränderna. Han har även erfarenhet av andra stora bränder. När det brann i Västmanland 2014 var han stabschef. Just nu tjänstgör han som samhällsbyggnadschef på Länsstyrelsen i Stockholms län.

SLFK:s regiondag är den 22 november kl. 15.00-18.00 på Ersta konferens, Erstagatan 1K, Södermalm, Stockholm. Krisinstitutets medlemmar kan anmäla sig via info[at]krisinstitutet.se. Välkomna!

Som en uppföljning på temat bränder planerar föreningen Krisinstitutet sedan att bjuda in till ett separat frukostseminarium där vi fokuserar på kriskommunikationen i sammanhanget. I vårt nätverk har vi flera personer som har varit med och jobbat med kommunikationen under  sommarens bränder, och som gärna vill dela med sig av sina erfarenheter till andra. Vi återkommer med datum inom kort.
Not. Ett årsmedlemskap i föreningen Krisinstitutet kostar 200 kronor.