På gång med Krisinstitutet – AW 11/12

Stort tack till alla er som visar intresse för Krisinstitutets verksamhet och som bjuder in oss till föredrag och dialogseminarium som utvecklar oss inom området krisberedskap, krishantering och kriskommunikation!

Under året har vi bland annat fått veta mer om hur man kan:
–  jobba förebyggande, förberedande och organisera sig för att klara svåra påfrestningar.
– utveckla och använda ändamålsenliga kanaler för att kommunicera i en kris olika faser.
– jobba metodiskt och samordnat med släckningsarbete, krishantering och kommunikation under en sommar med torka och bränder (arrangör: SLFK)

Under januari går vi djupare på temat kommunikationens betydelse vid skogsbränder. Denna gång bjuder vi in till ett öppet frukostseminarium med två kommunikationsexperter som bidragit med sina kunskaper under sommarens bränder. Under nästa år planerar vi också fler medlemsträffar. Har du förslag på teman eller aktiviteter, kontakta oss redan nu.

Utöver träffar för kunskaps- och erfarenhetsutbyte siktar vi också på en fortsatt dialog och införande av Krisinstitutets vidareutvecklade certifieringskoncept för kriskommunikatörer. Det blir ett spännande år som du kanske vill vara med om. Skicka gärna din intresseanmälan till info[at]krisinstitutet.se.

Är du medlem – eller funderar du på att bli medlem – häng med på Krisinstitutets After Work tisdagen den 11 december kl. 16.30 på restaurang Tiffany’s, i hörnet Götgatan/Svartensgatan på Södermalm i Stockholm (T-bana Slussen). Berätta att du kommer genom att skicka ett mejl till info[at]krisinstitutet.se.

Välkommen till föreningen Krisinstitutet
Styrelsen