Podcast om svåra ämnen: frukostföreläsning 30 augusti

Föreningen Krisinstitutet har återigen nöjet att bjuda in till en träff med förkovring och nätverkande. Denna gång ses vi vid ett frukostmöte på temat krispodd. Föreläsare är Lars Carlén, podcastproducent på Tonträff.
Ämnen som kan vara svåra att förmedla på ett sätt som blir enkelt att förstå eller som känns tunga att ta till sig, har i en del fall fungerat väl att sprida information om via podcast. Under den här föreläsningen går vi igenom exempel på hur och varför några podcast som handlar om svåra ämnen har nått sin publik och lyckats förmedlat kunskap och förståelse. Potentialen för att använda podcast för förebyggande insatser är stor.
Föreläsningen avslutas med att du får några kortfattade praktiska råd för att kommunicera via podcast.
Vi bjuder på seminariet, du betalar endast för frukostbuffén (140 kr/person). Anmäl dig nu eller senast den onsdagen den 29 augusti till info[at]krisinstitutet.se! Välkommen till Restaurang Blasieholmen i Stockholm den 30 augusti kl. 08.00-09.30.
Adress: Blasieholmsgatan 4C i Stockholm. (Närmaste tunnelbanestation är Kungsträdgården)
Blir du sedan sugen på att lära dig mer om podcast kan du knyta kontakt och boka in dig på fler av Lars Carléns utbildningar, de genomförs bland annat i Resumés regi.

Lars Carlén foto: Mattias Lindbäck

линкбилдингcububu.topранжирование сайтаpersonal finance software australiahttps://ecodevelop.ua/sef-2018-kyiv/sunnic.xyz