Matförsörjningen tema på nästa träff

Den 24 oktober kl. 18.00 är det dags igen. Krisinstitutet bjuder in till digitalt medlemsmöte med fokus på matförsörjningen – ett aktuellt tema med tanke på höjda priser, inflation och hur händelser i vår omvärld påverkar oss i Sverige. Matförsörjningen var också MSB:s tema under krisberedskapsveckan. På deras webbplats finns mycket matnyttig information i ämnet. På medlemsmötet kommer vår diskussion att kretsa kring frågeställningarna: 

  • Vilka förväntningar har ni på samhällets stöd av matförsörjning? 
  • Hur förberedd är du utan samhällets stöd när det blir brist på mat? 

För att inleda diskussionen kommer vi utgå ifrån olika scenarier. Vi kommer i huvudsak att rikta in oss på individnivå och våra styrelsemedlemmar kommer att inleda träffen. Detta är ett öppet medlemsmöte vilket betyder att såväl medlemmar som andra intresserade är välkomna att delta. Föranmälan krävs. Du anmäler dig genom att skicka ett mejl till info[at]krisinstitutet.se